ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΩ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΣΑΛΟΝΙ;

Έφτασε ο καιρός της άνοιξης,που οι νοικοκυρές προετοιμάζονται για το σήκωμα των χαλιών.Με το σήκωμα των χαλιών και το γενικό καθάρισμα του σπιτιού αυτήν την εποχή,είναι ο κατάλληλος χρόνος για να προχωρήσουμε και στην αποστείρωση των στρωμάτων και των σαλονιών μιας και η σκόνη του χειμώνα έχει κατακαθίσει στα υφάσματα.
Με την αποστείρωση πετυχαίνουμε την θανάτωση των ακάρεων,που είναι υπεύθυνα για τις αλλεργίες του αναπνευστικού και του δέρματος,που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το συνεργείο μας θα έρθει στον χώρο σας και θα πραγματοποιήσει την αποστείρωση γρήγορα και με ασφάλεια.

COVID-19

Με μεγάλη επιτυχία σχολεία και οικίες μας έχουν εμπιστευτεί για την απολύμανση στους χώρους τους για τον COVID-19.
Το ειδικό απολυμαντικό σκεύασμα που χρησιμοποιούμε,είναι εγκεκριμένο και απόλυτα ασφαλές.
Πραγματοποιείται ψεκασμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και αν παραστεί αναγκαίο γίνεται επανάληψη.

ΜΗΝ αμελείτε την απολύμανση,είτε έχει εμφανιστεί κρούσμα είτε στην υποψία κρούσματος,για να είστε και να αισθάνεστε ασφαλείς τόσο στην οικία όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Καλέστε μας και το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας απαλλάξει απο τον φόβο του κορωνοϊού!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Ξεκινήσαμε τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες,για να προλάβουμε τους “ενοχλητικούς επισκέπτες” πριν εισβάλλουν στο σπίτι μας.
Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία,και προς αναζήτηση τροφής και νερού, κατσαρίδες,μυρμήγκια,ποντίκια βγαίνουν απο τις φωλιές τους και βρίσκουν καταφύγιο στο περιβάλλον μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε με το εξειδικευμένο μας συνεργείο για να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα!