ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ!

Οι κοριοί είναι ένα είδος εντόμων που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα, συνήθως τη νύχτα. Τα τσιμπήματα τους μπορούν να οδηγήσουν σε διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξανθημάτων, ψυχολογικών επιδράσεων και αλλεργικών συμπτωμάτων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για κρούσματα κοριών στην Αττική, πρέπει να προσέχουμε πολύ και για τους κοριούς. Εάν παρατηρήσετε ύποπτα συμπτώματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρείας μας για να προγραμματίσουμε την απολύμανση, όπου χρειάζεται. Είμαστε στη διάθεσή σας!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ!

Μπήκε ο Οκτώβρης και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε να βάζουμε πετρέλαιο! Καλό θα είναι λοιπόν, να κάνετε τη συντήρηση του καυστήρα σας, εάν δεν την έχετε ήδη κάνει πριν το καλοκαίρι.

Και με τη Νoble Oil ο καυστήρας σας θα είναι στα καλύτερα χέρια, καθώς το συνεργείο μας είναι άρτια καταρτισμένο, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, παρέχοντας στους πελάτες μας το πιστοποιητικό και όντας δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειασθείτε.

Επίσης, αναλαμβάνουμε εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση καυστήρων φυσικού αερίου.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1, καθώς και στα email μας nobleoil@otenet.gr, info@nobleoil.gr , ώστε να προγραμματίσουμε τη συντήρηση του καυστήρα σας!