ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ COVID-19

Η τρέχουσα πανδημία COVID-19 είναι και πάλι σε έξαρση. Παρόλες τις γενικές συστάσεις για καλό αερισμό και καθαρισμό των χώρων, θεωρείται αναγκαίας σημασίας η απολύμανση των χώρων από ειδικά συνεργεία.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην απολύμανση για COVID-19 έχοντας επιτυχία χάρη στην εμπιστοσύνη του κόσμου για τον επαγγελματισμό και τα εγκεκριμένα προϊόντα που χρησιμοποιεί. H Noble Oil έχει συνεργαστεί με πολλά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, καθώς επίσης και μεγάλα ξενοδοχεία εντός Αττικής, όπως και νήσων (Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη κ.τ.λ.)

Μην αμελείτε τις απολυμάνσεις ακόμα και σε χώρους πολυκατοικίας και διαμερισμάτων, διότι είναι εξίσου σημαντικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου είναι μια εργασία “ζωτικής” σημασίας για τον λέβητα. Ο λέβητας είτε πετρελαίου είτε φυσικού αερίου χρειάζεται επισκευή και καλή συντήρηση. Με τον όρο καλή εννοούμε την συχνή και κατάλληλη συντήρηση. Ακόμα και ο καυστήρας φυσικού αερίου που είναι μια νέα τεχνολογία γενικότερα θέλει συντήρηση. Γιατί; Είναι μια μηχανή και αυτή που μπορεί να παρουσιάσει βλάβες ή μικροπροβλήματα χωρίς την συντήρηση της. Η συχνότητα της εργασίας εξαρτάται από την παλαιότητα του καυστήρα, την πρότερη συντήρηση του και την ομαλή λειτουργία που είχε. Συνήθως πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο και για τον έλεγχο ή την πρόληψη ενδεχόμενων προβλημάτων. 

Η εποχή που συνήθως γίνονται οι περισσότερες συντηρήσεις είναι τον χειμώνα και ειδικότερα τους μήνες Ιανουάριο με Φεβρουάριο που στην Ελλάδα κάνει το περισσότερο κρύο. Παρόλα αυτά η κατάλληλη εποχή είναι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Είναι γεγονός ότι μπορεί να μην είναι πάντα τόσο κρύοι μήνες, αλλά η αρχή της χειμερινής σεζόν είναι η καλύτερη για την συντήρηση του καυστήρα σας.

Επίσης, το τέλος του χειμώνα είναι η κατάλληλη εποχή για την συντήρηση καυστήρα, καθώς ο καυστήρας έχει δουλέψει αρκετά και χρειάζεται έναν προληπτικό έλεγχο και μικροεπισκευές. Ο προληπτικός έλεγχος είναι αναγκαίος για να μην προκύψουν μελλοντικά προβλήματα. Αν στον έλεγχο προκύψουν βλάβες μπορεί να χρειαστούν επισκευές.

Πηγή: www.thestival.gr

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.