ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΣΤΙΣ 27/4/24!

Το συνεργείο μας θα βρίσκεται στην Πάρο για απολυμάνσεις στους πελάτες μας στις 27/4/24 και για κάποιες μέρες ακόμα.

Αναλαμβάνουμε ξενοδοχεία, βίλες, εστιατόρια, καταστήματα, δημόσια κτίρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ακόμα και εκείνη την ώρα, αυτές τις ημέρες που θα βρισκόμαστε στην Πάρο, την απολύμανση του χώρου σας. Απαλλαχτείτε μία και καλή από κατσαρίδες, ακάρεα, κουνούπια, φίδια, ποντίκια. Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα φάρμακα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΑΣ! ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ!

Οι ζέστες ξεκίνησαν από πολύ νωρίς φέτος και οι κατσαρίδες άρχισαν να ξεμυτίζουν από τώρα!! Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε την απεντόμωση/απολύμανση του χώρου σας ώστε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα των εντόμων.

Αναλαμβάνουμε πολυκατοικίες, καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία, εκκλησίες, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία σε Αττική, και σε νησιά, Πάρο, Νάξο, Κύθηρα!! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε με έντομα,κατσαρίδες, ακάρεα, ποντίκια, σκορπιούς, κουνούπια, ψύλλους. Η εταιρεία μας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα με φάρμακα εγκεκριμένα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο!

Απαλλαγείτε μία και καλή!