Υπηρεσίες

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η εταιρία NOBLE OIL διαθέτει συνεργείο που πραγματοποιεί απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και πάσης φύσεως εργασίες που απαιτούνται,για οικιακούς και επαγγελματικού χώρους.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες της αγοράς, για άρτιο αποτέλεσμα!
Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να είναι ασφαλή και πιστοποιημένα για τον άνθρωπο και για να παρέχονται στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Μετά από κάθε εφαρμογή, δίδεται το απαραίτητο πιστοποιητικό, εγκεκριμένο και σφραγισμένο από ειδικό τεχνικό επιστήμονα χημικό-μηχανικό με αριθμό άδειας για να διενεργεί τις παραπάνω εργασίες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Με ειδικό απολυμαντικό σκεύασμα κατάλληλο για βακτήρια, άλγη, μύκητες, ιούς.
Η απολύμανση είναι η διαδικασία εκείνη, κατά την οποία καταστρέφουμε παθογόνους και μη, μικροοργανισμούς που βρίσκονται στις επιφάνειες. Όταν ερχόμαστε σε επαφή με τους μικροοργανισμούς αυτούς, κινδυνεύουμε τόσο να νοσήσουμε όσο και να μεταδώσουμε (αν είμαστε ασθενείς ή φορείς) ασθένειες.
Γι’ αυτό η απολύμανση είναι σημαντικό να γίνεται συχνά, ειδικά σε χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα μαζί (γραφεία εταιριών, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, γυμναστήρια, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα λιανικής πώλησης)

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Με ειδικό μηχάνημα-σκούπα, παραγωγής ατμού 175°C
Η αποστείρωση είναι η θανάτωση, στην ουσία, όλων των μικροοργανισμών.
Με την ισχυρή παραγωγή ατμού καθαρίζονται επιφάνειες και στρώματα, υφάσματα, σαλόνια. Απαραίτητη σε στρώματα ύπνου και σαλόνια για την απομάκρυνση των ακάρεων που είναι υπεύθυνα για άσθμα και δερματικές αλλεργίες. Ιδανική για επιφάνειες για την θανάτωση ιών και μικροβίων.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Με ειδικό σκεύασμα κατάλληλο για έντομα.
Η απεντόμωση είναι η εφαρμογή η οποία καταπολεμά την είσοδο και εγκατάσταση των ενοχλητικών εντόμων (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια) σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Κρατώντας τους ενοχλητικούς επισκέπτες μακριά διατηρείτε τον χώρο σας ασφαλή και καθαρό από φορείς μικροβίων και ασθενειών.
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα ήταν προτιμότερο να πραγματοποιήσετε την απόφραξη ή/και τον καθαρισμό φρεατίων του χώρου σας, πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή της απεντόμωσης.

Professional pest control services experts handling all aspects of pest removal flat infographic advertisement poster vector illustration

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Με κατάλληλο σκεύασμα-blox κατάλληλο για τρωκτικά
Η μυοκτονία είναι η ενέργεια εκείνη που βοηθά στην μείωση της εγκατάστασης και του πληθυσμού των ποντικιών και των αρουραίων ή και άλλων τρωκτικών.
Η εφαρμογή γίνεται με δολωματικούς σταθμούς στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους (όπου απαιτείται) με ειδικά τρωκτικοκτόνα blox, οι οποίοι ελέγχονται σε τακτική βάση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

RAT silhouette in red octagon. STOP RODENTS symbol. Vector.

ΑΠΩΘΗΣΗ ΦΙΔΙΩΝ

Με ειδικές ράβδους και σκεύασμα σε σκόνη.
Η απώθηση φιδιών αφορά σε εξωτερικούς χώρους.Μέρη όπου φωλιάζουν φίδια, που εμφανίζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως,είναι τα οικόπεδα με υψηλά χόρτα, σωροί από πέτρες και ξύλα.

Καλέστε τη NOBLE OIL και απαλλαγείτε απο τους ενοχλητικούς επισκέπτες παντός είδους, με ασφαλή και πιστοποιημένο αποτέλεσμα.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία!

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Η εταιρία NOBLE OIL αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων, της πολυκατοικίας σας.
Αναλαμβάνουμε επίσης και διαχείριση πολυκατοικιών και πάσης φύσεως εργασίες που σχετίζονται με την ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας όπως: συντήρηση καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου, απόφραξη-συντήρηση-καθαρισμό φρεατίων και οριζοντίων δικτύων, καθώς επίσης και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας (διαδικασία υποχρεωτική σε ετήσια βάση για την προστασία σας από πυρκαγιά)

Η εταιρία μας επίσης μπορεί να σας διαθέσει δολωματικούς σταθμούς καθώς και ηλεκτρικές εντομοπαγίδες ,για οικιακή και επαγγελματική χρήση (καφέ,εστιατόρια κλπ)