ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Η αποστείρωση στρωμάτων και σαλονιών είναι η διαδικασία καθαρισμού τους απο παθογόνα μικρόβια και μικροοργανισμούς,όπως τα ακάρεα,που προκαλούν σοβαρές δερματικές και αναπνευστικές αλλεργίες και αντιδράσεις.

Κατ’ ελάχιστον προτείνεται να γίνεται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο,κατά τους ανοιξιάτικους μήνες μετά το σήκωμα των χαλιών στις οικίες και στις ξενοδοχειακές μονάδες πριν την έναρξη της σεζόν αλλά και όσες φορές χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτής.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Η απολύμανση αφορά χώρους που συγκεντρώνονται πολλά άτομα μαζί και είναι εύκολη η διασπορά ασθενειών.
Συνίσταται να γίνεται όποτε κρίνεται απαραίτητο κατά την έξαρση μιας ασθένειας αλλά και και προληπτικά με το πέρας αυτής,ανά διαστήματα.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Η απεντόμωση δεν αφορά μόνο την εξολόθρευση των εντόμων αλλά και την πρόληψη για την εμφάνισή τους! Κυρίως γιατί το περιβάλλον που τρέφονται και αναπτύσσονται είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μικροβίων που οδηγούν σε ασθένειες.

Η απεντόμωση καλό θα είναι να γίνεται μια φορά στις αρχές της άνοιξης (Μάρτιο & Απρίλιο) με την άνοδο της θερμοκρασίας. Προλαμβάνονται έτσι οι γεννήσεις των εντόμων και η περαιτέρω εξάπλωσή τους.

Η δεύτερη απεντόμωση προτείνεται να γίνεται τους φθινοπωρινούς μήνες (Σεπτέμβρη & Οκτώβρη) για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συστήνεται και μια ενδιάμεση εφαρμογή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο & Ιούλιο) για να ενισχύσουμε την πρώτη εφαρμογή αλλά και για να προλάβουμε την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των εντόμων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πριν την πρώτη εφαρμογή απεντόμωσης, συστήνουμε τον καθαρισμό φρεατίων & αποχέτευσης.