ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΩ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΣΑΛΟΝΙ;

Έφτασε ο καιρός της άνοιξης,που οι νοικοκυρές προετοιμάζονται για το σήκωμα των χαλιών.Με το σήκωμα των χαλιών και το γενικό καθάρισμα του σπιτιού αυτήν την εποχή,είναι ο κατάλληλος χρόνος για να προχωρήσουμε και στην αποστείρωση των στρωμάτων και των σαλονιών μιας και η σκόνη του χειμώνα έχει κατακαθίσει στα υφάσματα.
Με την αποστείρωση πετυχαίνουμε την θανάτωση των ακάρεων,που είναι υπεύθυνα για τις αλλεργίες του αναπνευστικού και του δέρματος,που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το συνεργείο μας θα έρθει στον χώρο σας και θα πραγματοποιήσει την αποστείρωση γρήγορα και με ασφάλεια.

COVID-19

Με μεγάλη επιτυχία σχολεία και οικίες μας έχουν εμπιστευτεί για την απολύμανση στους χώρους τους για τον COVID-19.
Το ειδικό απολυμαντικό σκεύασμα που χρησιμοποιούμε,είναι εγκεκριμένο και απόλυτα ασφαλές.
Πραγματοποιείται ψεκασμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και αν παραστεί αναγκαίο γίνεται επανάληψη.

ΜΗΝ αμελείτε την απολύμανση,είτε έχει εμφανιστεί κρούσμα είτε στην υποψία κρούσματος,για να είστε και να αισθάνεστε ασφαλείς τόσο στην οικία όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Καλέστε μας και το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας απαλλάξει απο τον φόβο του κορωνοϊού!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Ξεκινήσαμε τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες,για να προλάβουμε τους “ενοχλητικούς επισκέπτες” πριν εισβάλλουν στο σπίτι μας.
Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία,και προς αναζήτηση τροφής και νερού, κατσαρίδες,μυρμήγκια,ποντίκια βγαίνουν απο τις φωλιές τους και βρίσκουν καταφύγιο στο περιβάλλον μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε με το εξειδικευμένο μας συνεργείο για να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα!

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Η αποστείρωση στρωμάτων και σαλονιών είναι η διαδικασία καθαρισμού τους απο παθογόνα μικρόβια και μικροοργανισμούς,όπως τα ακάρεα,που προκαλούν σοβαρές δερματικές και αναπνευστικές αλλεργίες και αντιδράσεις.

Κατ’ ελάχιστον προτείνεται να γίνεται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο,κατά τους ανοιξιάτικους μήνες μετά το σήκωμα των χαλιών στις οικίες και στις ξενοδοχειακές μονάδες πριν την έναρξη της σεζόν αλλά και όσες φορές χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτής.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Η απολύμανση αφορά χώρους που συγκεντρώνονται πολλά άτομα μαζί και είναι εύκολη η διασπορά ασθενειών.
Συνίσταται να γίνεται όποτε κρίνεται απαραίτητο κατά την έξαρση μιας ασθένειας αλλά και και προληπτικά με το πέρας αυτής,ανά διαστήματα.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Η απεντόμωση δεν αφορά μόνο την εξολόθρευση των εντόμων αλλά και την πρόληψη για την εμφάνισή τους! Κυρίως γιατί το περιβάλλον που τρέφονται και αναπτύσσονται είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μικροβίων που οδηγούν σε ασθένειες.

Η απεντόμωση καλό θα είναι να γίνεται μια φορά στις αρχές της άνοιξης (Μάρτιο & Απρίλιο) με την άνοδο της θερμοκρασίας. Προλαμβάνονται έτσι οι γεννήσεις των εντόμων και η περαιτέρω εξάπλωσή τους.

Η δεύτερη απεντόμωση προτείνεται να γίνεται τους φθινοπωρινούς μήνες (Σεπτέμβρη & Οκτώβρη) για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συστήνεται και μια ενδιάμεση εφαρμογή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο & Ιούλιο) για να ενισχύσουμε την πρώτη εφαρμογή αλλά και για να προλάβουμε την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των εντόμων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πριν την πρώτη εφαρμογή απεντόμωσης, συστήνουμε τον καθαρισμό φρεατίων & αποχέτευσης.