ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ!

Οι κοριοί είναι ένα είδος εντόμων που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα, συνήθως τη νύχτα. Τα τσιμπήματα τους μπορούν να οδηγήσουν σε διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξανθημάτων, ψυχολογικών επιδράσεων και αλλεργικών συμπτωμάτων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για κρούσματα κοριών στην Αττική, πρέπει να προσέχουμε πολύ και για τους κοριούς. Εάν παρατηρήσετε ύποπτα συμπτώματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρείας μας για να προγραμματίσουμε την απολύμανση, όπου χρειάζεται. Είμαστε στη διάθεσή σας!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ!

Μπήκε ο Οκτώβρης και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε να βάζουμε πετρέλαιο! Καλό θα είναι λοιπόν, να κάνετε τη συντήρηση του καυστήρα σας, εάν δεν την έχετε ήδη κάνει πριν το καλοκαίρι.

Και με τη Νoble Oil ο καυστήρας σας θα είναι στα καλύτερα χέρια, καθώς το συνεργείο μας είναι άρτια καταρτισμένο, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, παρέχοντας στους πελάτες μας το πιστοποιητικό και όντας δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειασθείτε.

Επίσης, αναλαμβάνουμε εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση καυστήρων φυσικού αερίου.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1, καθώς και στα email μας nobleoil@otenet.gr, info@nobleoil.gr , ώστε να προγραμματίσουμε τη συντήρηση του καυστήρα σας!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ!

Παρόλο που ο καιρός ακόμα μας ξεγελάει πού και πού, η άνοιξη μπήκε και εμείς ξεκινήσαμε τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρία. Εξυπηρετούμε περιοχές εντός και εκτός Αττικής, σε νησιά (Πάρος, Μύκονος, Σαντορίνη).

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες. Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειασθείτε!

τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109604860-1

email επικοινωνίας: nobleoil@otenet.gr, info@nobleoil.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ!

Εμπιστευτείτε μας για οτιδήποτε χρειάζεστε για την πολυκατοικία σας και το χώρο σας!

Αναλαμβάνουμε:

  • έκδοση κοινοχρήστων
  • απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες με εξειδικευμένο συνεργείο
  • αναγόμωση, παραχώρηση και αγορά πυροσβεστήρων
  • αποφράξεις
  • συντήρηση καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου
  • εγκατάσταση φυσικού αερίου

Επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειασθείτε!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109604860-1

email επικοινωνίας: nobleoil@otenet.gr, info@nobleoil.gr

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ!

Το φθινόπωρο έφτασε και σε λίγο καιρό οι καυστήρες θα “πάρουν φωτιά”…Καλό θα είναι, λοιπόν, να κάνουμε τη συντήρηση των καυστήρων από τώρα!!!

Θέλει μεγάλη προσοχή ώστε τα συνεργεία που κάνουν τη συντήρησή τους να έχουν εμπειρία, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα απόδοσης και φυσικά για να μην υπάρξει βλάβη στον καυστήρα!

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, για να προγραμματίσουμε την συντήρηση των καυστήρων σας..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ο καιρός μέχρι τώρα μπορεί να μας τα χάλασε, αλλά από εδώ και πέρα σταματάει ο άστατος καιρός και άφοβα συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς τις απεντομώσεις στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας μας, στο διαμέρισμά μας, στον κήπο μας, στο κατάστημά μας ή το ξενοδοχείο μας. Το έμπειρο συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας άμεσα, δίνοντας λύση ακόμα και σε επίμονα προβλήματα με έντομα, μυρμήγκια, κατσαρίδες, ποντίκια κτλ!

Εμπιστευτείτε μας! Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα φάρμακα στις απεντομώσεις-μυοκτονίες που κυκλοφορούν στην αγορά και το συνεργείο μας έχει πολλά χρόνια εμπειρίας σε πολυκατοικίες, σχολεία, ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1 και είμαστε στη διάθεσή σας!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Η Noble Oil σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία!

Από την Τρίτη, μετά το Πάσχα, θα είμαστε και πάλι κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε από την εταιρεία μας!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ 2022

Οι απολυμάνσεις έχουν ήδη ξεκινήσει! Η Noble Oil χρησιμοποιεί εγκεκριμένα φάρμακα και τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά και σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα! Καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1 για άμεση εξυπηρέτηση σε απεντομώσεις, μυοκτονίες και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

Εξυπηρετούμε κατοικημένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, σχολεία, ιερούς ναούς κτλ. Εξειδικευμένο προσωπικό κάνει τις απεντομώσεις εσωτερικών, εξωτερικών χώρων και φρεατίων κάνοντας χρήση και ειδικών καπνογόνων για άριστα αποτελέσματα καταπολέμησης των εντόμων στα φρεάτια, μυοκτονίες, εργασίες για απώθηση φιδιών και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ο χειμώνας μάς αφήνει σιγά σιγά, και μπαίνοντας στην άνοιξη είναι η ώρα για την προστασία του χώρου μας από κάθε είδους νοσογόνο μικροοργανισμό, καθώς και τη μείωση και τον έλεγχο τρωκτικών πληθυσμών, ποντικιών και αρουραίων.

Έτσι, λοιπόν, ήρθε η ώρα για την απολύμανση και μυοκτονία, αντίστοιχα. Για οποιαδήποτε “ύποπτη” κίνηση παρατηρήσετε στο χώρο σας από κατσαρίδες-κατσαριδάκια, μύγες, σκνιπάκια, ακάρεα, μέχρι και ποντίκια, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας, για να σας λύσουμε κάθε πρόβλημα. Η Noble Oil, εξειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, εντός και εκτός Αττικής και σε νησιά (Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη κτλ). Μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο οι πελάτες μας για τα σπίτια τους, τα καταστήματά τους, τις εταιρείες τους, τις σχολικές μονάδες, τους ναούς, τα ξενοδοχεία κτλ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, τα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1 είναι πάντα διαθέσιμα για εσάς οποιαδήποτε στιγμή.