ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ!

Παρόλο που ο καιρός ακόμα μας ξεγελάει πού και πού, η άνοιξη μπήκε και εμείς ξεκινήσαμε τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρία. Εξυπηρετούμε περιοχές εντός και εκτός Αττικής, σε νησιά (Πάρος, Μύκονος, Σαντορίνη).

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες. Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειασθείτε!

τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109604860-1

email επικοινωνίας: nobleoil@otenet.gr, info@nobleoil.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ!

Εμπιστευτείτε μας για οτιδήποτε χρειάζεστε για την πολυκατοικία σας και το χώρο σας!

Αναλαμβάνουμε:

  • έκδοση κοινοχρήστων
  • απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες με εξειδικευμένο συνεργείο
  • αναγόμωση, παραχώρηση και αγορά πυροσβεστήρων
  • αποφράξεις
  • συντήρηση καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου
  • εγκατάσταση φυσικού αερίου

Επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειασθείτε!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109604860-1

email επικοινωνίας: nobleoil@otenet.gr, info@nobleoil.gr

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ!

Το φθινόπωρο έφτασε και σε λίγο καιρό οι καυστήρες θα “πάρουν φωτιά”…Καλό θα είναι, λοιπόν, να κάνουμε τη συντήρηση των καυστήρων από τώρα!!!

Θέλει μεγάλη προσοχή ώστε τα συνεργεία που κάνουν τη συντήρησή τους να έχουν εμπειρία, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα απόδοσης και φυσικά για να μην υπάρξει βλάβη στον καυστήρα!

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, για να προγραμματίσουμε την συντήρηση των καυστήρων σας..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ο καιρός μέχρι τώρα μπορεί να μας τα χάλασε, αλλά από εδώ και πέρα σταματάει ο άστατος καιρός και άφοβα συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς τις απεντομώσεις στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας μας, στο διαμέρισμά μας, στον κήπο μας, στο κατάστημά μας ή το ξενοδοχείο μας. Το έμπειρο συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας άμεσα, δίνοντας λύση ακόμα και σε επίμονα προβλήματα με έντομα, μυρμήγκια, κατσαρίδες, ποντίκια κτλ!

Εμπιστευτείτε μας! Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα φάρμακα στις απεντομώσεις-μυοκτονίες που κυκλοφορούν στην αγορά και το συνεργείο μας έχει πολλά χρόνια εμπειρίας σε πολυκατοικίες, σχολεία, ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1 και είμαστε στη διάθεσή σας!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Η Noble Oil σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία!

Από την Τρίτη, μετά το Πάσχα, θα είμαστε και πάλι κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε από την εταιρεία μας!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ 2022

Οι απολυμάνσεις έχουν ήδη ξεκινήσει! Η Noble Oil χρησιμοποιεί εγκεκριμένα φάρμακα και τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά και σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα! Καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1 για άμεση εξυπηρέτηση σε απεντομώσεις, μυοκτονίες και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

Εξυπηρετούμε κατοικημένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, σχολεία, ιερούς ναούς κτλ. Εξειδικευμένο προσωπικό κάνει τις απεντομώσεις εσωτερικών, εξωτερικών χώρων και φρεατίων κάνοντας χρήση και ειδικών καπνογόνων για άριστα αποτελέσματα καταπολέμησης των εντόμων στα φρεάτια, μυοκτονίες, εργασίες για απώθηση φιδιών και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ο χειμώνας μάς αφήνει σιγά σιγά, και μπαίνοντας στην άνοιξη είναι η ώρα για την προστασία του χώρου μας από κάθε είδους νοσογόνο μικροοργανισμό, καθώς και τη μείωση και τον έλεγχο τρωκτικών πληθυσμών, ποντικιών και αρουραίων.

Έτσι, λοιπόν, ήρθε η ώρα για την απολύμανση και μυοκτονία, αντίστοιχα. Για οποιαδήποτε “ύποπτη” κίνηση παρατηρήσετε στο χώρο σας από κατσαρίδες-κατσαριδάκια, μύγες, σκνιπάκια, ακάρεα, μέχρι και ποντίκια, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας, για να σας λύσουμε κάθε πρόβλημα. Η Noble Oil, εξειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, εντός και εκτός Αττικής και σε νησιά (Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη κτλ). Μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο οι πελάτες μας για τα σπίτια τους, τα καταστήματά τους, τις εταιρείες τους, τις σχολικές μονάδες, τους ναούς, τα ξενοδοχεία κτλ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, τα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2109604860-1 είναι πάντα διαθέσιμα για εσάς οποιαδήποτε στιγμή.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ COVID-19

Η τρέχουσα πανδημία COVID-19 είναι και πάλι σε έξαρση. Παρόλες τις γενικές συστάσεις για καλό αερισμό και καθαρισμό των χώρων, θεωρείται αναγκαίας σημασίας η απολύμανση των χώρων από ειδικά συνεργεία.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην απολύμανση για COVID-19 έχοντας επιτυχία χάρη στην εμπιστοσύνη του κόσμου για τον επαγγελματισμό και τα εγκεκριμένα προϊόντα που χρησιμοποιεί. H Noble Oil έχει συνεργαστεί με πολλά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, καθώς επίσης και μεγάλα ξενοδοχεία εντός Αττικής, όπως και νήσων (Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη κ.τ.λ.)

Μην αμελείτε τις απολυμάνσεις ακόμα και σε χώρους πολυκατοικίας και διαμερισμάτων, διότι είναι εξίσου σημαντικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου είναι μια εργασία “ζωτικής” σημασίας για τον λέβητα. Ο λέβητας είτε πετρελαίου είτε φυσικού αερίου χρειάζεται επισκευή και καλή συντήρηση. Με τον όρο καλή εννοούμε την συχνή και κατάλληλη συντήρηση. Ακόμα και ο καυστήρας φυσικού αερίου που είναι μια νέα τεχνολογία γενικότερα θέλει συντήρηση. Γιατί; Είναι μια μηχανή και αυτή που μπορεί να παρουσιάσει βλάβες ή μικροπροβλήματα χωρίς την συντήρηση της. Η συχνότητα της εργασίας εξαρτάται από την παλαιότητα του καυστήρα, την πρότερη συντήρηση του και την ομαλή λειτουργία που είχε. Συνήθως πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο και για τον έλεγχο ή την πρόληψη ενδεχόμενων προβλημάτων. 

Η εποχή που συνήθως γίνονται οι περισσότερες συντηρήσεις είναι τον χειμώνα και ειδικότερα τους μήνες Ιανουάριο με Φεβρουάριο που στην Ελλάδα κάνει το περισσότερο κρύο. Παρόλα αυτά η κατάλληλη εποχή είναι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Είναι γεγονός ότι μπορεί να μην είναι πάντα τόσο κρύοι μήνες, αλλά η αρχή της χειμερινής σεζόν είναι η καλύτερη για την συντήρηση του καυστήρα σας.

Επίσης, το τέλος του χειμώνα είναι η κατάλληλη εποχή για την συντήρηση καυστήρα, καθώς ο καυστήρας έχει δουλέψει αρκετά και χρειάζεται έναν προληπτικό έλεγχο και μικροεπισκευές. Ο προληπτικός έλεγχος είναι αναγκαίος για να μην προκύψουν μελλοντικά προβλήματα. Αν στον έλεγχο προκύψουν βλάβες μπορεί να χρειαστούν επισκευές.

Πηγή: www.thestival.gr

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.